meer rust en balans kit

Serenity edelsteen gift set om te ontspannen

De Serenity edelsteen gift set focus op het kalmeren van je binnenwereld. Deze edelsteen gift set kan je ondersteunen in je ochtend, middag en-of avond routine, bij het creëren van meer rust en om te aarden. In onze drukke leven vergeten we te genieten van wat er nu is. Wat ontvang je in de gift set? een salie bosje, aragoniet theelichthouder, Seleniet reiniger schijf en een serenity amazoniet sieraden set. En om de box nog specialer te maken heb ik  ook een prachtige verrassing toegevoegd. 

salie bosje

Salie bosje

Salie werkt heel zuiverend. Het smudgen met salie kan je helpen om je ruimte of jezelf te reinigen, en te ontdoen van al het negatieve energie om je heen. Het kan je edelstenen reinigen. Brandende salie kan zelfs iemands humeur verbeteren, dus het kan een geweldige bondgenoot zijn tegen stress. Voor sommigen is dit misschien wel de beste van alle voordelen. Salie is een heerlijke wierook met een goddelijk aroma, puur en eenvoudig.

aragoniet theelichthouder

Aragoniet theelichthouder

Soms ben je aan het einde van de dag uit je evenwicht. Aragoniet is een aards kristal, die kan je helpen om te aarden aan het einde van de dag. Het helpt je zodat je weer lekker in je vel zit, om je weer bij jezelf te brengen of om liefdevol je spanningen weg te nemen. Zo kan je aan het einde van de dacht een theelicht branden en heerlijk een mediatie om te aarden doen.

seleniet reiniging schijf

Seleniet reiniger schijf

Seleniet is een goede steen voor zelfreflectie. Het is belangrijk om aan het einde van de dag terug te kijken en je bewust te zijn van wat je hebt bereikt. Seleniet stabiliseert je en maakt vredige gevoelens in je los. Seleniet helpt je duidelijkheid te scheppen en verwarrende gevoelens over jezelf of moeilijke situaties. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Seleniet kan ook gebruikt worden om andere edelstenen mee te reinigen. Daarom is het een perfecte aanvulling voor deze set zo kun je je sieraden op leggen om te reinigen. 


 

amazoniet sieraden set

Serenity sieraden set

Amazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie. Amazoniet versterkt onze intuïtie en geeft ons de kracht tot zelfkennis. Zij kalmeert, troost en ontspant. Zo helpt zij ons het leven in waarheid, vertrouwen en harmonie te leven.

meer rust en balans edelstenen set

Serenity edelsteen gift set

Een prachtige edelsteen gift set om te ontspannen, om dat rust te ervaren. Je kan deze set ook goed gebruiken bij je ochtendroutine. Door met de salie jezelf en je ruimte te reinigen. Je zet je theelicht aan en je doet je ochtend meditatie. Na je meditatie kan je in alle rust in je journal schrijven. En zo zet je al je hele vibe in een mooie kalme en rustgevende vibe. En wie zijn ochtend goed begint kan zijn hele dag aan en deze drukke tijden. En voor net dat ondersteuning voor je hele dag kan je je serenity sieraden set dragen, en die blijft je herinneren om bij jezelf te blijven en in het nu te blijven. In de avond kan je je sieraden op je seleniet schijf reinigen tot de volgende ochtend. 

 

Will je deze set aan je zelf of aan iemand als cadeau geven? Check snel jouw serenity edelsteen set zodat je het op tijd in huis hebt. Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.