sterrenbeeld armband

Sterrenbeeld armband

Sterrenbeeld armband 

Een prachtige en unieke armband met veel waarde en betekenis, dat is wat je krijgt wanneer je kiest voor de combinatie van Swarovski geboortekristal met edelstenen die bij je geboortemaand passen. De sterrenbeeld armband collectie is niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook een diepere betekenis en kan veel waarde hebben voor de drager.

Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen unieke combinatie van edelstenen die bij de geboortemaand passen, wat zorgt voor een mooie energie en betekenis. Bovendien kun je kiezen uit drie kleuren sieraden touw, namelijk grijs, zwart en roze, waardoor je de armband kunt afstemmen op je persoonlijke stijl. De prachtige ster en de twee kralen aan het uiteinde zijn gemaakt van hypoallergeen edelstaal, wat ervoor zorgt dat de armband geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Elke armband is uniek omdat het om een natuurlijk product gaat, waardoor je altijd iets hebt dat niemand anders heeft. Het is dus een perfect cadeau voor iemand anders, of juist voor jezelf om te koesteren.

Wat is een sterrenbeeld?

Een sterrenbeeld is het teken waarin de zon zich bevond op je geboortedag, en heeft bepaalde eigenschappen en invloeden op je karakter. Door de combinatie van Swarovski geboortekristal met edelstenen die bij je geboortemaand passen, kun je deze eigenschappen versterken en jezelf nog beter leren kennen.

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk en betekenisvol cadeau voor iemand anders, of gewoon iets wilt hebben om jezelf te verwennen, deze Swarovski geboortekristal armband met edelstenen is een prachtige keuze. Met zijn eenvoudige, maar elegante ontwerp en diepe betekenis, zal deze armband zeker indruk maken op iedereen die hem draagt.

Sterrenbeeld en datum.

Steenbok - December 22 - januari 19 

Waterman - januari 20 - February 18

Vissen - 19 februari - 20 maart

Ram - 21 maart - 20 april

Stier 21 april - 21 mei

Tweelingen - 22 mei - 21 juni

Kreeft - 22 juni - 22 july 

Leeuw - 23 july - 22 augustus

Maagd - 23 augustus - 22 september

weegschaal - 23 september - 22 oktober

Schorpioen - 23 oktober - 22 november

boogschutter - 23 november - 21 december

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.