Top 3 best bekeken video

Top 3 best bekeken video

Zoals je weet maak ik ook YouTube video. En daar geef ik ook veel informatie over edelstenen. Alles wat ik leer deel ik in de video´s. En ik maar ook video´s over hoe ik kristalen in mijn leven toepas. En wat ik altijd belangrijk vind en andere ook mee geeft. is volg je intuïtie. 

We beginnen met de video op de derde plek. 

Vaak ga ik in gesprek met andere vrouwen over edelstenen, en nooit met een man. Dus ik kwam op het idee om met mijn partner Emo in gesprek te gaan over edelstenen. En hier verteld hij zijn ervaring met edelstenen.

Op plek nummer 2 staat de video waar ik over mijn ervaring met de cacao vertel, en ook wat vragen beantwoord. 

En op de eerste plek heb je mijn best bekeken YouTube video! 

De best bekeken YouTube video is de video waarin ik je de verschillende manieren verteld om een kristal te reinigen. 

Als je nog niet abonneer op mijn You tube kanaal, doe dat dan meteen zodat je geen video gaat missen. En vergeet niet een duimpje te geven. 

Hartelijk dank voor het kijken en vergeet het niet te delen om andere ook wat kristallen tips te geven. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.