Wist jij dit al over de amazoniet ?

Amazoniet een echte zomer kristal!

Tijdens het zomerseizoen worden we van nature aangetrokken door dingen die ons verkoeling geven. We willen dan een heerlijke duikje nemen, een koude limonade een ijsje, de ventilator of de airco op hoog. De dagen zijn vol van hoge energie en helderheid van zonsopgang tot zonsondergang. We genieten  van de barbecue met een muziekje erbij, gezellige dagen. 

Normaal als je aan zonnestraal stenen denk word je aangetrokken door de meer traditionele en versterkende zonnige stenen zoals de citrien, zonnesteen, tijgeroog, amber of gele calciet. Maar wat we juist nodig hebben zijn stenen die verkoelende, kalmerende energie brengen. En de perfecte steen hiervoor is de amazoniet.

amazoniet

Amazoniet

De amazoniet heeft prachtige diepblauw tot turkoois tot blauwgroene kleuren, die doet mij zeker denken aan een heerlijke stranddag op een caribische eiland. Amazoniet, ook bekend als “amazon steen “, Het is een semi dekkende blauwe groene variëteit van microcline veldspaat. Amazoniet is aanwezig in delen van Brazilië, colorado, virginia, madagaskar en australië.   

amazoniet edelsteen


De echte zomer kristal

Als je alleen al naar de blauwgroene kleuren van amazoniet kijk, denk je aan schaduwrijke strand vol met palmbomen waar de stress wordt meegevoerd door de tropische wind. Deze steen heeft krachtige verkoelende eigenschappen, met name voor de keelchakra en rondom communicatie. Amazoniet werkt om vuur in je woorden te koelen om een zachtere uitdrukking te geven. En voor als je het niet wist de amazoniet is ook een geluks steen. Hier bij Beau Accessoires vind je ook sieraden van amazoniet.

amazoniet armband


Wist jij dit  over de amazoniet ?

  1. Amazoniet verhoogt het zelfrespect, vooral bij vrouwen, en vermindert de neiging tot zelfverwaarlozing. 
  2. Amazoniet is zeer stimulerend voor zowel de Hartchakra als de Keelchakra . 
  3. Amazoniet Kristalenergie wordt gebruikt om blokkades op te lossen en om de Hartchakra opnieuw in balans te brengen, waardoor we onze eigen behoeften en emoties duidelijk kunnen begrijpen.
  4. Amazoniet stelt ons ook in staat om onze dromen en verlangens te manifesteren door onze intenties te vergroten. 
  5. Het is een frisse, verwelkomende energie die ons naar sereniteit brengt.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.