mijn leven met edelstenen # 1 mijn ochtend routine met edelstenen.

mijn leven met edelstenen # 1 mijn ochtend routine met edelstenen.

mijn leven mijn edelstenen serie, neem ik jouw mee in mijn leven met edelstenen in deze eerste video neem ik je mee in mijn ochtend routine. En aan het einde van de video beantwoord ik wat vragen.

Als je edelstenen vragen hebt kan je ze in de reacties plaatsen of je kan ze via de mail opsturen en dan beantwoord ik jouw vraag in de volgende video. beauaccessoires@gmail.com

Ben je opzoek naar stenen voor je ochtend routine neem dan een kijkje in de webshop. www.beauaccessoires.nl Elke week verstuur ik ook de gems stories. Dat is mijn nieuwsbrief met edelstenen weetjes en ook leuke edelstenen sieraden. Je kan je ook via de link aanmelden en je ontvangt €5 korting voor bij je eerste bestelling. 

edelstenen nieuwsbrief

Hartelijk dank voor het kijken en vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.