kristallen maanfase

Aanmeldingsformulier - Kristallen Maanfase: 28 Dagen van Reflectie

Beste Crystal Lovers,

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan een betoverende reis, "Kristallen Maanfase: 28 Dagen van Reflectie." Dit is jouw kans om je te verbinden met de maanenergie en de helende kracht van edelstenen. Dit is jouw uitnodiging om je te verbinden met de maanenergie en de helende kracht van edelstenen, en het zal allemaal plaatsvinden in een speciale WhatsApp groep.

We beginnen zondag 7 april

Wat staat je te wachten:

  • Meditaties: Vind innerlijke rust en balans terwijl je je afstemt op de maanfasen. Bij elke maanfase ontvang je een  geleide meditaties om je te helpen bij zelfreflectie en groei.

  • Maanrituelen: Leer hoe je de kracht van de maan kunt benutten om je intenties te versterken en je doelen te manifesteren. Ervaar de magie van maanrituelen en hun transformatieve invloed.

  • Edelsteen Wijsheid: Ontdek de fascinerende wereld van edelstenen en hun energie. ik zal je informeren over verschillende kristallen en hoe je ze kunt gebruiken om jezelf te ondersteunen tijdens deze reis.

  • Een Warme Gemeenschap: Sluit je aan bij een groep gelijkgestemde zielen die dezelfde reis maken. Samen zullen we groeien, leren en bloeien.

Het beste nieuws? Het is helemaal GRATIS! Ik wil deze prachtige reis toegankelijk maken voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en zelfreflectie.

Laat je gegevens hier achter en ik voeg je binnenkort toe aan Whatsapp groep. 

Dank je wel voor je interesse en ik kijk ernaar uit om deze magische reis met jou te delen!