Mala Showcase

Welkom in mijn handgemaakte mala showcase! Hier vind je een verzameling van prachtige mala's die ik in het verleden heb gemaakt voor tevreden klanten. Hoewel deze specifieke mala's al verkocht zijn, wil ik ze graag laten zien als inspiratie voor jouw eigen unieke mala. Elk van deze prachtige mala's is met liefde en zorgvuldigheid door mijzelf geknoopt, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn.

Als je op zoek bent naar een speciale mala die perfect past bij jouw behoeften en intenties, bied ik ook de mogelijkheid om een custom made mala te laten maken. Samen kunnen we de edelstenen, kleuren en symbolen kiezen die resoneren met jouw spirituele reis.

Mala's zijn meer dan alleen prachtige sieraden; ze zijn ook waardevolle tools voor meditatie en zelfreflectie. Elke kraal heeft een speciale betekenis en kan je helpen om je geest te kalmeren en in het moment te zijn.

Mala's zijn traditionele gebedssnoeren die al eeuwenlang worden gebruikt in meditatie en spirituele praktijken. Elke mala bestaat uit 108 kralen, die elk een speciale betekenis dragen. De edelstenen die ik heb gekozen voor mijn mala's zijn zorgvuldig uitgekozen vanwege hun helende eigenschappen en rustgevende energie.

Een mala kan een waardevol hulpmiddel zijn tijdens meditatie, zoals een affirmatie meditatie. Door je te richten op de kralen en een mantra of affirmatie te herhalen, kun je jezelf helpen om in het moment te zijn en je geest te centreren. De helende eigenschappen van de edelstenen kunnen ook bijdragen aan het versterken van je intenties en het creëren van een vredige en positieve mindset.

Of je nu op zoek bent naar een mala voor rust, balans, kracht of welk ander doel dan ook, ik sta klaar om een unieke en betekenisvolle mala voor jou te creëren.

Neem een kijkje in mijn showcase en laat je inspireren door de schoonheid van deze mala's. Als je geïnteresseerd bent in een custom made mala, neem dan gerust contact met mij op. Samen kunnen we een prachtige mala ontwerpen die helemaal bij jou past.

 

 

handgemaakte mala
Radiant Woodland Mala
Deze prachtige mala is met liefde gemaakt van hoogwaardige 8mm versteendhout kralen en 8mm goude obsidiaan kralen. In het midden pronkt een grote versteendhout hanger.
palo santo mala's
Palo santo  mala
Een harmonieuze combinatie van palo santo, chakra kleuren en aardende hematiet. Met kalmerende geur en positieve energie. Guru kraal: groene aventurijn, hanger: seleniet. De 7 chakra kralen:
Bergkristal - Kruin Chakra
Amethist - Derde Oog Chakra
Sodaliet - Keel Chakra
Aventurijn - Hart Chakra
Calciet - Zonnevlechtchakra
Carneool - Sacraal Chakra
Jaspis - Wortel Chakra
edelstenen sieraden
I Am protected mala ketting
Mala ketting gemaakt met 6mm kralen. Deze prachtige mala is een mix van obsidiaan, howliet en cloud quartz. In het midden een grote lava steen kraal. En een bergkristal hanger.
amethist mala's
Gouden driehoek mala
betoverende Gouden Driehoek Mala, met krachtige kwartskristallen, amethist en rozenkwarts. Harmonieus samengebracht voor innerlijke balans. Inclusief een prachtige Smokey Amethist punt hanger.
amazoniet mala
Prachtige mala gemaakt met 108 amazoniet kralen  van 8mm, een jaspis  kraal en een seleniet hanger.
Grounding mala
Grounding mala
een prachtige ketting met 108 kralen van 8mm. Geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid, biedt deze aardende mala harmonie met hematiet, bloedsteen, carneool en Dalmatische steen. Voel je verbonden met de aarde.
mala's
Divine Crystal Blend mala
met betoverende bergkristal, kalmerende amethist, krachtig tijgeroog en mystieke labradoriet. Een prachtige combinatie van kristallen voor balans en verlichting.
handgemaakte mala
Aardse Balans mala
Een harmonieuze mix van tijgeroog, rozetoermalijn en amazoniet. De prachtige guru kraal van agaat met een peach kwast voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe. Een mala die je dichter bij de aarde brengt en in balans houdt. Voel de kracht van deze aardse energieën.
dalmation jaspis mala
Aardse Bescherming
Gemaakt van krachtige dalmation jaspis kralen en afgewerkt met een prachtige rookkwarts hanger. Deze mala brengt je aarding en bescherming, waardoor je je veilig en geborgen voelt in de wereld om je heen.