kristallen armband

De Kracht van Edelsteen Armbanden

De edelstenen armband collectie is een armband collectie gemaakt van edelstenen kralen van 8mm en 6mm. Elk armband is gemaakt van een mix van edelstenen en tussen elke  kraal een koperen ring. De koperen ringen werken als een energie geleider die de werking van de armband  versterkt.

Kristallen, edelstenen en mineralen zijn prachtige geschenken van de aarde.  kristallen kunnen helpen bij het bevorderen van goede energie die zowel lichaam als geest ten goede komt. Ze werken als een nuttig hulpmiddel in je zelfzorg routine. Met de spirituele kenmerken die aan elke steen zijn toegewezen. Kristallen kunnen fungeren als een talisman om je eraan te herinneren  op je energie te concentreren op bepaalde aspecten van jezelf of jouw leven. En zo kunnen deze edelsteen armbanden je daarbij steunen. 

edelsteen healing armband

Deze edelsteneen armband collectie is gemaakt van 5 verschillende armbanden. Met de tijd komen er meer armbanden bij. Ik ben nu begonnen met de Balance, Good vibes, kracht, awakening en transformation

edelsteen armband

Balance

Deze prachtige edelstenen armband staat voor balans. De armband is geregen met rozenkwarts, lepidoliet en rhodochrosiet. Allemaal stenen die voor zelfliefde staat en die je helpen voor meer balans in je leven.

Rozenkwarts heeft een prachtige zachte roze tint, deze roze tint lijkt ieders hart te raken. Een zachte en vrouwelijke kristal dat pure liefde uitstraalt. Het is geen verrassing dat de rozenkwarts de universele liefdes kristal is. Rozenkwarts is de steen van liefde en vrede, die het hart zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Rozenkwarts leert je hoe je van jezelf kunt houden.

Lepidoliet een steen voor bij emotionele evenwicht het kalmeert emoties en brengt balans en innerlijke rust. Het helpt je om in moeilijke situaties dicht bij je eigen principes te blijven. Lepidoliet werkt reinigend, beschermend en kalmerend.

Rodochrosiet De steen van betrokkenheid en compassie. Ook een steen van eigenwaarde en wekt onvoorwaardelijke liefde. Het lost allerlei blokkades in de aura op. Hij heeft een positieve invloed op klachten als gevolg van een negatief zelfbeeld.

good vibes kristallen

Good vibes

De good vibes armband  is een combinatie van rookkwarts, bergkristal en zwarte onyx. Deze armband ondersteun je bij het lekker voelen in je vel en een reminder om te genieten van het leven. 

Onyx: Onyx heeft de kracht om negatieve energie te veranderen in een positieve en gelukkige gevoel, slechte situaties in zegeningen kan veranderen. Gebruik onyx om slepende kwalen of negatieve gedachten te elimineren en om het meeste uit ongezonde situaties te halen.

Rookkwarts: Rookkwarts zet negatieve energie om in een positievere vibratie. Het bescherm je van negatieve  energie en het helpt je om te aarden. Rookkwarts helpt je om los te laten, los te laten wat geen nut meer heeft. Ook zorgt de steen voor emotionele rust.

Bergkristal: Het wordt gebruikt vanwege de krachtige zuiverende effecten. De zuiverheid van dit kristal vernietigt alle negatieve energie eromheen en slaat positieve intenties, gedachten en andere mooie vibraties op. Het ondersteunt je om je geest leeg te maken en stelt je in staat om je met hernieuwde inspiratie te concentreren op de meest positieve aspecten van je leven.

kracht edelsteen armband


Kracht

Een prachtige edelstenen armband gemaakt van drie prachtige kristallen. De labradoriet, rookkwarts en amethist. Allemaal krachtige kristallen die je herinnert en ondersteunt om krachtig te staan in het leven, in elke situatie. 

Amethist:  Helpt je je intellectuele krachten toe te passen in uitdagende situaties en helderder te denken om betere keuzes te maken. Amethist zorgt voor rust, ontspanning, zelfbewustzijn en vertrouwen. Het opent intuïtie en vergroot geestelijke gaven.

Labradoriet: Een steen van transformatie, het helpt bij verandering en geeft kracht en doorzettingsvermogen. Het beschermt de aura, verhoogt het bewustzijn en aardt spirituele energieën.  Uitstekend steen voor het versterken van de intuïtie. 

Rookkwarts: Een aardende steen die je de kracht geeft om verder te gaan na een moeilijke ervaring. Het leidt je naar een hogere staat van zijn, een plek waar je het verleden kunt loslaten.

awakening edelsteen armband

Awakening

Ontwaken armband is een combinatie van Sodaliet, Amethist en Lapis lazuli. 

Sodaliet: Steen van Ontwaken, Waarheid, Logica. Het vergroot je zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Sodaliet is een van de stenen die schaduw kwaliteiten aan het daglicht brengen om ze te laten accepteren zonder ze te veroordelen.

Amethist: Intuïtie, Spiritualiteit, Bescherming. Amethist zorgt voor rust, ontspanning, zelfbewustzijn en vertrouwen. De energie van de amethist houdt de geest helder en open voor nieuwe inzichten. Ook wel bekend als de spirituele steen. 

Lapis Lazuli: Expressie, Wijsheid, Waarheid. De lapis lazuli bezit een zeer grote sereniteit. Het harmoniseert de fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele niveaus.

transformatie edelsteen armband


Transformation

De transformatie armband is gemaakt van de krachtige black onyx.

Black Onyx is een steen van krachtige vibraties, de steen van bescherming, kracht, focus en wilskracht. Het is een steen die je continue dat vooruit duwtje geeft in je leven. Het absorbeert en transformeert negatieve energie en helpt om positieve persoonlijke energie te behouden.

Aan welke hand draag je een edelsteen armband? 

Bij veel dingen raad ik als eerst aan om je intuïtie te volgen dat vind ik heel belangrijk. Maar natuurlijk zal ik ook wat tip en uitleg geven zodat je goed gebruik kan maken van de energie van de  edelsteen armbanden. 

De energieveld van het menselijk lichaam is links in en rechts uit. Dus wanneer je de edelstenen armband aan je linkerhand draagt absorbeer je de positieve energie van de edelsteen. Je kunt de armband ook aan je rechterhand dragen voor het verwijderen van negatieve energie.

 

edelsteen armband

Wil je liever een armband met wat kleinere kralen? Dan zou ik zonder twijfels de petite armband collectie checken.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.